تبلیغات
مقاله و تحقیق جدید - پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

مقاله و تحقیق جدید

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

  • فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :
  • ۱ـ كالباس هاي حرارت ديده
  • ۲ـ كالباس هاي خام
  • ۳ـ كالباس هاي پخته
  • ۴ـ گوشت هاي عمل آمده
  • تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.

كالباس هاي حرارت ديده

  • كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از حرارت (حدود ۷۰ درجه سانتي گراد) استفاده مي گردد و متشكل از گوشت، چربي و آب مي باشند. مهمترين مسئله در توليد اين گونه فرآورده ها اين است كه تركيبات فوق و مواد افزودني به آن به صورتي آميخته گردند كه هنگام حرارت دادن از يكديگر جدا نشده و فرآورده توليد شده داراي قوام و قابليت برش مطلوب باشد.

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

نوشته پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده) اولین بار در یک وی دو - خرید و فروش فایل پدیدار شد.

لطفا از لینک زیر دانلود کنید دانلود فایل

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :